Αθλητικές Ακαδημίες 2017-18

Οι πρότυπες αθλητικές ακαδημίες της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Θέρμη λειτούργησαν για πρώτη φορά την ακαδημαϊκή χρονιά  2016-17 και συνεχίζονται για το 2017-18. Η λειτουργία τους ολοκληρώνεται σε δύο περιόδους ή ακαδημαϊκά εξάμηνα. Το χειμερινό εξάμηνο ξεκινά από το  Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2017 και διαρκεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου 2018. Το εαρινό εξάμηνο ξεκινά από Φεβρουάριο 2018 μέχρι μέσα Ιουνίου 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληρωμές π ρ ο κ α τ α β ά λ λ ο ν τ α ι  το πρώτο 16-17/09 και το δεύτερο Σαββατοκύριακο  23-24/09 του  Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία με μετρητά, POS, πιστωτικές ή εξ αποστάσεως με μεταφορά ποσού στο λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ. Απαραίτητη η προσκόμιση απόδειξης πληρωμής με το όνομα του παιδιού (-ων) και το άθλημα (-τα) στην Κοσμητεία. (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ POS).

Τα αθλήματα στα οποία προσφέρονται ακαδημίες και οι ώρες αναφέρονται στον πίνακα παρακάτω:ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ορισμένα αθλήματα όπως: ποδηλασία, taekwondo, μουσικοκινητική πρέπει να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών, διαφορετικά δεν θα πραγματοποιηθούν.

Κλασικός Αθλητισμός/Στίβος

Ο κλασικός αθλητισμός έχει τις ρίζες του στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι ο βασιλιάς των σπορ, το πιο ενδιαφέρον άθλημα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες με συνεχή κατάρριψη ρεκόρ και υψηλές επιδόσεις. Αποτελείται από πολλά αγωνίσματα όπως δρόμοι ταχυτήτων, δρόμοι αντοχής, ημιαντοχής, ρίψεις, άλματα και σκυταλοδρομίες.

Στις Ακαδημίες μας διδάσκονται όλα τα αγωνίσματα σε παιγνιώδη μορφή, έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά μυοσκελετικά χωρίς επιβαρύνσεις και κούραση. Σκοπός μας είναι να αγαπήσουν το στίβο-κλασικό αθλητισμό, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν τα σωματικά χαρακτηριστικά τους και να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους. 

Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιό δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης, ως άθλημα και ως θέαμα, προσφέροντας σωματική δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και επιδεξιότητα. Αν διδαχτεί σωστά, μπορεί να παρέχει στους αθλούμενους κοινωνικοποίηση, ευγενή άμιλλα και μεγάλη χαρά.  

Στις πρότυπες αθλητικές ακαδημίες ΣΕΦΑΑ/ΑΠΘ, πρωταρχικό ρόλο έχει η κοινωνικοποίηση, διασκέδαση και εκγύμναση των παιδιών. Παίζεται σε συνθετικά γήπεδα, ενώ παρέχονται δυνατότητες χρήσης αποδυτηρίων και σύγχρονου εξοπλισμού.

Αντισφαίριση-Τένις

Το τένις είναι ένα άθλημα κατάλληλο ως τρόπος άσκησης για ηλικίες από τριών ετών έως την τρίτη ηλικία, ενώ επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους άθλησης και άσκησης για το μυοσκελετικό, το καρδιαγγειακό αλλά και τα υπόλοιπα συστήματα του ανθρώπoυ.

Ένα δίωρο τέννις την εβδομάδα αποτελεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το παιδί και τον ενήλικα που στόχο έχει τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης αλλά και την ψυχική ανάταση μέσα από την κοινωνικοποίηση που προσφέρει ένα γκρουπ ατόμων σε συνδυασμό πάντα με τις βασικές αρχές εκμάθησης του τέννις :

  • Εκμάθηση βασικών τεχνικών
  • Εκμάθηση των βασικών κινήσεων των ποδιών στο τέννις (footwork)
  • Εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών
  • Εκμάθηση βασικής τακτικής και στρατηγικής του τέννις

 

Κοντά μας έχετε την δυνατότητα να μυηθείτε στον όμορφο κόσμο του τέννις, να μάθετε τα μυστικά του και να εξοικειωθείτε ακόμα περισσότερο με το άθλημα .Οι προπονητές μας είναι στη διάθεσή σας, είτε είστε αρχάριοι για να μάθετε τα βασικά είτε είστε πιο προχωρημένοι και επιθυμείτε να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο.

Μέσα από την εκμάθηση στοιχείων τεχνικής και τακτικής, παιδιά και γονείς θα κατανοήσετε το άθλημα του τένις αλλά και θα ανεβάσετε το επίπεδό σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Καλαθοσφαίριση

Η καλαθοσφαίριση ή basketball είναι ένα από το πιο αγαπημένα αθλήματα σε όλον τον κόσμο. Παίζεται σε κλειστά αλλά και σε ανοιχτά γήπεδα, σε  ειδικά διαμορφωμένα γυμναστήρια όπου υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές. Απαραίτητο είναι να υπάρχουν δύο ομάδες από πέντε παίκτες για τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανάλογα και με τα σωματικά προσόντα και την ευκινησία τους στη διαχείριση της μπάλας.

Στις ακαδημίες ΣΕΦΑΑ/Α.Π.Θ. διαθέτουμε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις (ΦΩΛΕΑ ΚΛΕΙΩ), με βοηθητικούς χώρους και κλιματισμό.

Η καλαθοσφαίριση εξασκεί το ομαδικό πνεύμα την αίσθηση του κατορθώματος καθώς αφήνει περιθώρια για πολλές ατομικές και ομαδικές ενέργειες. Ακόμη οι αυστηροί κανονισμοί και σε υψηλότερο επίπεδο η διαιτησία μαθαίνουν στα παιδιά να πειθαρχούν και να λειτουργούν οργανωμένα.

Ποδηλασία/mountain bike /downhill

Ποδηλασία είναι η χρήση ποδήλατου για μεταφορά, ψυχαγωγία και άσκηση, ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο. Επίσης, με τον όρο ποδηλασία εννοείται και η κίνηση με ανθρώπινη δύναμη κάθε μορφής τρίκυκλων, τετράκυκλων, μονόκυκλων ή άλλων οχημάτων. Η αγωνιστική ποδηλασία περιλαμβάνει αρκετά αγωνίσματα, αρκετά εκ των οποίων είναι ή υπήρξαν αγωνίσματα των Ολυμπιακών αγώνων. 

Η αγωνιστική ποδηλασία διαιρείται επίσημα σε: Ποδηλασία Δρόμου, πολύ απαιτητικό, επίπονο και δύσκολο άθλημα. (Αγώνες ανοιχτής οδού και ομαδική χρονομέτρηση), Ποδηλασία Πίστας (Ταχύτητα, Χρονομέτρηση, Καταδίωξη, Αγώνας Πόντων, Μάντισον, Σκρατς κ.α), Ορεινή ποδηλασία (Κρος Κάντρυ, Μαραθώνιοι, Κατάβαση, Τετραπλό 4Χ)kj, Χωμάτινο ΒΜΧ, Συκλοκρός (CX), Τράιαλ, Καλλιτεχνική Ποδηλασία. Στους αγώνες του Ρίο πρώτη φορά παρουσιάστηκε το Συκλοκρός. 

Στις ακαδημίες μας, σε περιορισμένους χώρους ειδικά διαμορφωμένους με κώνους και μονοπάτια, εκτός από ισορροπία μαθαίνουμε τις διάφορες τεχνικές του ποδηλάτου σε ίσιο και ανώμαλο έδαφος, τις προδιαγραφές και κανόνες ασφαλείας, αλλά και τις χαρές του παιχνιδιού με το ποδήλατο και της ποδηλατο-παρέας.

Καλό είναι τα παιδιά να μαθαίνουν στις τεχνικές τα δικά τους ποδήλατα, να έχουν το δικό τους κράνος και ίσως γάντια, όμως η Σχολή διαθέτει και δικά της μικρότερα ή μεσαία ποδήλατα για το τμήμα εκμάθησης.

Το τμήμα εκμάθησης ποδηλάτου απευθύνεται σε παιδιά που έχουν ενδιαφέρον για το ποδήλατο και είναι από 3 ετών και πάνω. Καλλιεργούμε τις κινητικές δεξιότητες, τη μυϊκή συναρμογή και την ισορροπία και αντιμετωπίζουμε το ποδήλατο σαν παιχνίδι, αλλά και σαν το πρώτο μεταφορικό μέσο που που χειρίζεται το  ίδιο το παιδί.

 Υποχρεωτική η χρήση κράνους!

Σε περίπτωση κακοκαιρίας το μάθημα θα γίνεται σε κλειστό χώρο τις ώρες 12:00-13:00.

 

 

Δημιουργική απασχόληση - Μουσικοκινητική Αγωγή

Δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά ηλικίας 4 ως 8 ετών να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους μέσα από μουσική και ρυθμό, να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν κοινωνικά και να ασκηθούν στο ομαδικό παιχνίδι.

Μέσω της μουσικοκινητικής αγωγής μαθαίνουν να ελέγχουν και να συντονίζουν τις κινήσεις τους καθώς είναι ένα σύστημα αγωγής που συνδυάζει αρμονικά την μουσική και τον λόγο με την κίνηση και προσεγγίζει τα παιδιά ολιστικά, θεωρώντας τα ένα σωματικό, ψυχικό και πνευματικό σύνολο.

Αναπτύσει  την αίσθηση  του χρόνου καθώς και την αίσθησης της κίνησης του σώματος στο χώρο (κιναίσθηση), δίνει ευκαιρίες για χαλάρωση, εκτόνωση και  ψυχαγωγία αλλά και για πειραματισμό και εξερεύνηση, μέσα από την παρακολούθηση και την μίμηση των κινήσεων των άλλων.

Στο χώρο αναμονής κατάλληλο για παιδιά θα πραγματοποιηθούν όλες μας οι δράσεις με κυριότερο σκοπό τη χαρά και το χαμόγελο των παιδιών. Απαραίτητο τα παιδιά να αφήνουν τα παπούτσια τους εκτός χώρου (να έχουν κατάλληλα καλτάκια μαζί τους).

 

Αναρρίχηση και Σπορ Περιπέτειας

Η αναρρίχηση είναι ένα ασφαλές άθλημα που υποστηρίζεται από την Ελληνική Ορειβατική ομοσπονδία, αλλά εξασκείται από ιδιωτικούς αθλητικούς φορείς. Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες αναρριχητικά πεδία με γνωστότερο αυτό της Καλύμνου, ενώ οι προπονήσεις των αναρριχητών γίνονται σε συνήθως σε κλειστές πίστες/γυμναστήρια.

Στη ΣΕΦΑΑ διατίθεται υπαίθριο πάρκο περιπέτειας και η αναρρίχηση πραγματοποιείται με ειδικό αναρριχητικό εξοπλισμό (μποντριέ, κράνος κλπ. που παρέχεται στα παιδιά) σε πύργο ύψους 6μ. και 2 διαδρομών κατασκευασμένο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Στο σκαρφάλωμα και την ελεύθερη στήριξη συμμετέχει όλο το σώμα, η ψυχή και το μυαλό. Η αναρρίχηση δυναμώνει το  μυϊκό σύστημα, εξασκεί την αυτοσυγκέντρωση, την προσοχή, την αίσθηση κατορθώματος, δυναμώνει τη θέληση και τον χαρακτήρα των παιδιών κάθε ηλικίας.

Τοξοβολία-Σκοποβολή

Η τοξοβολία είναι  ένα ολυμπιακό άθλημα για γυναίκες και άνδρες, που παίζεται ατομικά και ομαδικά σε εξωτερικούς χώρους. Χρειάζεται ένα στόχο, τόξο, βέλη, προστατευτικό εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εξασκεί όλες τις αισθήσεις όραση, ακοή, λεπτή κίνηση και βελτιώνει την προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, επιμονή στο στόχο, υπομονή. Με τη σωστή προπόνηση μπορεί να βοηθήσει  στη σωστή αναπνοή, στη διαχείριση άγχους και συνεπώς είναι ένα μέσον για τν αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης και αδυναμίας συγκέντρωσης. Ακόμη βοηθάει και την αυτογνωσία.

Τα παιδιά από νηπιακή ηλικία μπορούν να μάθουν να  χειρίζονται τον εξοπλισμό και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα, καθώς και σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση. 

Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέπει η τοξοβολία γίνεται σε ημιυπαίθριο ή κλειστό χώρο.

 

 

Μοντέρνος Χορός

O όρος μοντέρνος χορός περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά είδη  (latin, hip-hop, jazz, ευρωπαϊκό, σύγχρονο και πολλά ακόμη).   Αυτά  τα είδη μπορούν να χορευτούν ατομικά ή ομαδικά. Εμείς θα μεταφέρουμε στα παιδιά από όλα αυτά τα είδη τη μαγεία του χορού καθώς και τα οφέλη του! Τα παιδιά θα χορέψουν, θα γυμναστούν, θα διασκεδάσουν και θα κάνουν φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

 

Ο χορός χαλαρώνει τα άτομα, τα διασκεδάζει, τα βοηθάει να ανακαλύψουν τη μουσικότητά τους, αυτοπειθαρχούν, γίνονται δημιουργικά, αποκτούν αυτοπεποίθηση,  εκφράζουν αυτά που με λόγια δεν μπορούν να πουν, γίνονται κοινωνικά και αποκτούν νέες σχέσεις αλλά και μαθαίνουν να συγκεντρώνονται και να θυμούνται.

 

Καλό είναι όσα παιδιά κορίτσια ή αγόρια προσέρχονται στις ακαδημίες μοντέρνου χορού, να έχουν ελαφρύ ντύσιμο, κατά προτίμηση εφαρμοστή φόρμα ή κολλάν και μπαλαρινέ παπουτσάκια ή δεύτερο ζευγάρι κάλτσες. Τα μαλλιά στα κορίτσια να είναι μαζεμένα σε κότσο ή αλογοουρά και να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό!

Taekwondo

To taekwondo είναι αρχαία πολεμική τέχνη, με προέλευση από την Κορέα. Ασκείται από παιδιά, γυναίκες και άνδρες. Περιλαμβάνει μία ποικιλία αμυντικών κυρίως κινήσεων, με τη χρήση χειρών και ποδών. Ασκεί και γυμνάζει ομοιόμορφα το σώμα, βελτιώνοντας τη σωματική δύναμη, την ταχύτητα και εκρηκτικότητα στις κινήσεις, τη σωματική και ψυχική αντοχή, τα αντανακλαστικά, την ευλυγισία και ισορροπία.

Συγχρόνως, προάγει την πειθαρχία, την αυτοσυγκέντρωση, τον αυτοέλεγχο, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό και το σεβασμό προς τον αντίπαλο, ενώ συστήνεται και στις περιπτώσεις παιδιών με διάσπαση προσοχής. Παρέχει στο άτομο τη δυνατότητα αυτοάμυνας από επικίνδυνες και απρόσμενες επιθέσεις.

Το taekwondo ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, ακόμη και για τους ηλικιωμένους.   Πραγματοποιείται σε χώρους με ειδική επίστρωση (ταπί) και χρησιμοπιεί ειδικό προσατευιτκό εξοπλισμό (ασπίδες, θώρακες, κράνος). 

Fitness Ενηλίκων

Στο fitnes ενηλίκων συνδυάζονται διάφορα είδη εκγύμνασης, από κυκλική προπόνηση, προπόνηση με βάρη, stretching, αεροβική, χορός κλπ.

Zudance: είναι ένα πολύ ευχάριστο, χορευτικό πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει βήματα από samba, hip-hop, salsa, soca, merengue και mambo, με στόχο τη βελτίωση της καρδιο-αναπνευστικής αντοχής την καύση θερμίδων και φυσικά την διασκέδαση.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Circuit training: Είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα κατάλληλο για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, που περιέχει ποικιλία ασκήσεων για όλο το σώμα, οργανωμένες σύμφωνα με την κυκλική μέθοδο και στοχεύει στην εκμάθηση των ασκήσεων, την ενδυνάμωση, την βελτίωση της καρδιο-αναπνευστικής αντοχής και την καύση θερμίδων. Διάρκεια: 45 λεπτά 

ΠΙΛΑΤΕΣ

YOGA

Τένις Ενηλίκων

Τένις Ενηλίκων: 

Πέρα από το βασικό τένις που απευθύνεται σε μεσαίο επίπεδο, υπάρχουν και άλλα είδη που απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα καλή φυσική κατάσταση.

Το Cardio Tennis ξεκίνησε στην Αμερική και έχει εξαπλωθεί σε πάνω από 30 χώρες. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, αρχάριους, προχωρημένους και πολύ προχωρημένους. Πραγματοποιείται σε ένα ή περισσότερα γήπεδα με ομάδες 6 έως 10 συμμετεχόντων σε κάθε γήπεδο. Η δραστηριότητα διαρκεί 60 λεπτά και περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις που σχετίζονται με το άθλημα (ασκήσεις και παιχνίδια με ρακέτα και μπάλλες καθώς και συνδυασμoύς άλλων μορφών άσκησης) - cardioworkout και αποθεραπεία. Έχει πολλαπλά οφέλη στην καύση λίπους και θετική επίδραση στο κυκλοφορικό και στο αναπνευστικό σύστημα. Ένα άλλο συστατικό του cardio tennis είναι η μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης που δίνει ρυθμό στους συμμετέχοντες και κάνει το άθλημα ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Πρόκειται για μία αεροβικού τύπου εκγύμναση σε συνδυασμό με έναν αφ'ενός ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης του τέννις και αφετέρου αποδοτική και αποτελεσματική μέθοδο καύσης θερμίδων.

 

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται μόνο Σάββατο και Κυριακή 11.00-13.00 σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τις ώρες, σύμφωνα με το άθλημα επιλογής και τη χρονολογία γεννήσεως του/των παιδιού/ιών σας (όπου υπάρχουν ίδιες ημερομηνίες γέννησης παιδιών με διαφορετικές ώρες). Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού, οι Ακαδημίες πραγματοποιούνται σε στεγασμένους/ημι-υπαίθρους χώρους ή αίθουσες.

                      ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για γονείς φοιτητές του ΑΠΘ ή για γονείς που έχουν εργασιακή σχέση με το ΑΠΘ

-Το κόστος συμμετοχής στην Ακαδημία είναι 65 € το εξάμηνο για 1 παιδί

-Κόστος συμμετοχής για 2 παιδιά 120 € και για 3 παιδιά και άνω, 150€ το εξάμηνο

-Επιπλέον άθλημα παιδιών: 40€/εξάμηνο

- Τένις ενηλίκων: 60€/εξάμηνο

-Fitness Ενηλίκων: 60€/ εξάμηνο

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 30€/εξάμηνο

Για γονείς που δεν έχουν σχέση εργασίας με το ΑΠΘ

-Το κόστος συμμετοχής στην Ακαδημία είναι 85 € το εξάμηνο

-Κόστος συμμετοχής για 2 παιδιά 160 € και για 3 παιδιά και άνω 190€ το εξάμηνο

-Επιπλέον άθλημα παιδιών: 40€/εξάμηνο

- Τένις ενηλίκων: 60€/εξάμηνο

-Fitness Ενηλίκων: 60€/ εξάμηνο

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 30€/εξάμηνο

Για ενήλικες (που δεν συνοδεύουν παιδιά)

Τένις Ενηλίκων: 85€/ εξάμηνο

Fitness Ενηλίκων: 85€/ εξάμηνο

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 40€/εξάμηνο

Το πρόγραμμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, δύναται να αλλάξει σύμφωνα με τον γενικότερο σχεδιασμό των ακαδημιών και τις συμμετοχές των παιδιών. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αλλαγές ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα.

                            ΠΛΗΡΩΜΕΣ  

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους: Με μετρητά ή POS, ή με μεταφορά, ή με ηλεκτρονική πληρωμή

(ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ POS)

1) Με μετρητά ή POS στην Κοσμητεία 1ος όροφος, γυάλινο κτήριο,  τα Σαββατοκύριακα 11.00-13.00.  

2) Με μεταφορά στον εξής λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5202-061572-139, IBAN : GR 7801722020005202061572139 (Α.Π.Θ., κωδικός έργου: 90658). (Προσοχή: σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γράψετε στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και το άθλημα/τα και να προσκομίσετε το καταθετήριο στη γραμματεία της Κοσμητείας για να κοπεί παραστατικό)

3) Για ηλεκτρονική πληρωμή θα πρέπει κάποιος να μεταβεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.rc.auth.gr/Product/List
Εκεί αναζητά τον Κωδικό του έργου 90658 - Εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης & αναψυχής και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Πατώντας το κουμπί «Περισσότερα» και «Λεπτομέρειες» μπορεί να δει τις επιλογές πληρωμής και τα κόστη και να προχωρήσει στην αγορά της συνδρομής που τον ενδιαφέρει. Προσοχή:  πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη πληρωμής στην Κοσμητεία ΣΕΦΑΑ για να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το άθλημα.
 

                                                                           Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α      Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν


ΩΡΕΣ
Στίβος
Ποδόσφαιρο
Τένις  
Μπάσκετ
Αναρρίχηση
Βάρη-
Μυική
ενδυναμ.
Τοξοβολία 
Taek
wondo
 
Mουσ/τική
Μοντ.
Χορός
Τενις
ενηλίκων
Fitness
ενηλίκων
 
11.00-
11.50
2004-06
και
2007-09
2010
εως
2013
2011
εως
2007 
2010-11
και 
2012-13
2005
εως
2009
ΕΝΗΛ.
2005-
εως
2009
2013-
2011
2007-
2010
προχω-
ρημένοι
cross fit
 
12.00-
12.50     
2010-11
και
2012-14
2005
-2009
2007
και
πάνω
  
2005-
2009
2010-
2011
ΕΝΗΛ.
2010-
2011
2005-
2010
2005-
2009
αρχάριοι
pilates