Αθλητικές Ακαδημίες 2019-2020

Οι πρότυπες αθλητικές ακαδημίες της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Θέρμη, λειτούργησαν για πρώτη φορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 και συνεχίζουν τη λειτουργία τους τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020. Η λειτουργία τους ολοκληρώνεται σε δύο περιόδους ή ακαδημαϊκά εξάμηνα. Το χειμερινό εξάμηνο ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2020. Το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2020 και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου του 2020.

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται μόνο Σάββατο και Κυριακή 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τις ώρες, σύμφωνα με το άθλημα επιλογής και τη χρονολογία γεννήσεως του παιδιού. 

Για όσους όμως επιθυμούν τρίτη (3η) ημέρα μαθημάτων,

ενισχύονται οι Ακαδημίες μας με ένα νέο πρόγραμμα τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, καθώς θα πραγματοποιούνται μαθήματα και κάθε Τρίτη 18:00-19:00 για τα αθλήματα Αντισφαίριση-Τένις, Κλασσικός Αθλητισμός/Στίβος, Ποδόσφαιρο και Taekwondo.

Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού, οι Ακαδημίες πραγματοποιούνται σε στεγασμένους/ημι-υπαίθρους χώρους ή αίθουσες.

Το πρόγραμμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, δύναται να αλλάξει σύμφωνα με το γενικότερο σχεδιασμό των ακαδημιών και τις συμμετοχές των παιδιών. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αλλαγές ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε ορισμένα αθλήματα όπως: Fitness Kids, χρήση Γυμναστηρίου, θα πρέπει να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών/ενηλίκων για να πραγματοποιηθούν.

Το άθλημα της Αναρρίχησης για το ακαδημαϊκό χειμερινό εξάμηνο (Σεπτέμβρης 2019 - Ιανουάριος 2020) δε θα πραγματοποιηθεί.

Κλασικός Αθλητισμός/Στίβος

Ο κλασικός αθλητισμός έχει τις ρίζες του στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι ο βασιλιάς των σπορ, το πιο ενδιαφέρον άθλημα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες με συνεχή κατάρριψη ρεκόρ και υψηλές επιδόσεις. Αποτελείται από πολλά αγωνίσματα όπως δρόμοι ταχυτήτων, δρόμοι αντοχής, ημιαντοχής, ρίψεις, άλματα και σκυταλοδρομίες.

Στις Ακαδημίες μας, διδάσκονται όλα τα αγωνίσματα σε παιγνιώδη μορφή, έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά μυοσκελετικά χωρίς επιβαρύνσεις και κούραση. Σκοπός μας είναι να αγαπήσουν τον κλασικό αθλητισμό/στίβο, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν τα σωματικά χαρακτηριστικά τους και να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους. 

Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιό δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης, ως άθλημα και ως θέαμα, προσφέροντας σωματική δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και επιδεξιότητα. Αν διδαχτεί σωστά, μπορεί να παρέχει στους αθλούμενους κοινωνικοποίηση, ευγενή άμιλλα και μεγάλη χαρά.  

Στις πρότυπες αθλητικές ακαδημίες ΣΕΦΑΑ/Α.Π.Θ, πρωταρχικό ρόλο έχει η κοινωνικοποίηση, η συνεργασία, η διασκέδαση και εκγύμναση των παιδιών. Παίζεται σε συνθετικά γήπεδα, ενώ παρέχονται δυνατότητες χρήσης αποδυτηρίων και σύγχρονου εξοπλισμού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας μπορεί να γίνει συνδιδασκαλία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο ΦΩΛΕΑ ΚΛΕΙΩ.

Αντισφαίριση-Τένις

Το τένις είναι ένα άθλημα κατάλληλο ως τρόπος άσκησης για ηλικίες από τριών ετών έως και ατόμων Τρίτης ηλικίας, ενώ επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους άθλησης και άσκησης για το μυοσκελετικό, το καρδιαγγειακό αλλά και τα υπόλοιπα συστήματα του ανθρώπoυ.

Ένα δίωρο τένις την εβδομάδα, αποτελεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το παιδί και τον ενήλικα που στόχο έχει τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης αλλά και την ψυχική του ανάταση μέσα από την κοινωνικοποίηση που προσφέρει ένα γκρουπ ατόμων σε συνδυασμό πάντα με τις βασικές αρχές εκμάθησης του τένις :

  • Εκμάθηση βασικών τεχνικών
  • Εκμάθηση των βασικών κινήσεων των ποδιών στο τένις (footwork)
  • Εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών
  • Εκμάθηση βασικής τακτικής και στρατηγικής

Κοντά μας, έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε στον όμορφο κόσμο του τένις, να μάθετε τα μυστικά του και να εξοικειωθείτε ακόμα περισσότερο με το άθλημα .Οι προπονητές μας είναι στη διάθεσή σας, είτε είστε αρχάριοι για να μάθετε τα βασικά, είτε είστε πιο προχωρημένοι και επιθυμείτε να εξελιχθείτε ακόμα περισσότερο.

Μέσα από την εκμάθηση στοιχείων τεχνικής και τακτικής, παιδιά και γονείς θα κατανοήσετε το άθλημα του τένις αλλά και θα ανεβάσετε το επίπεδό σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Σε περίπτωση κακοκαιρίας μπορεί να γίνει συνδιδασκαλία με το άθλημα της  καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο ΦΩΛΕΑ ΚΛΕΙΩ.

Καλαθοσφαίριση

Η καλαθοσφαίριση ή basketball είναι ένα από το πιο αγαπημένα αθλήματα σε όλον τον κόσμο. Παίζεται σε κλειστά αλλά και σε ανοιχτά γήπεδα, σε ειδικά διαμορφωμένα γυμναστήρια όπου υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές. Απαραίτητο είναι να υπάρχουν δύο ομάδες από πέντε παίκτες για τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανάλογα και με τα σωματικά προσόντα και την ευκινησία τους στη διαχείριση της μπάλας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας μπορεί να γίνει συνδιδασκαλία με το άθλημα του ποδοσφαίρου και του τένις στο κλειστό γήπεδο ΦΩΛΕΑ ΚΛΕΙΩ.

Στις ακαδημίες ΣΕΦΑΑ/Α.Π.Θ διαθέτουμε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις (ΦΩΛΕΑ ΚΛΕΙΩ), με βοηθητικούς χώρους και κλιματισμό.

Η καλαθοσφαίριση εξασκεί το ομαδικό πνεύμα, την αίσθηση του κατορθώματος καθώς αφήνει περιθώρια για πολλές ατομικές και ομαδικές ενέργειες. Ακόμη οι αυστηροί κανονισμοί και σε υψηλότερο επίπεδο η διαιτησία, μαθαίνουν στα παιδιά να πειθαρχούν και να λειτουργούν οργανωμένα.

Fitness Kids

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά 4-7 ετών να αποκτήσουν μια καλή φυσική κατάσταση και σωστή ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος καθώς και να αναπτύξουν ένα πολύ καλό επίπεδο δύναμης, ευλυγισίας, ευκινησίας, ισορροπίας και συντονισμού, αντοχής και καρδιαγγειακής αντοχής, χτίζοντας έτσι από νωρίς ένα υγιές και αρμονικό σώμα.

Τα παιδιά μέσα από διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, θα μάθουν ποικίλες ασκήσεις και τεχνικές από την Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική.

 

Αναρρίχηση και Σπορ Περιπέτειας

Η αναρρίχηση είναι ένα ασφαλές άθλημα που υποστηρίζεται από την Ελληνική Ορειβατική Ομοσπονδία, αλλά εξασκείται από ιδιωτικούς αθλητικούς φορείς. Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες αναρριχητικά πεδία με γνωστότερο αυτό της Καλύμνου, ενώ οι προπονήσεις των αναρριχητών γίνονται σε συνήθως σε κλειστές πίστες/γυμναστήρια.

Στη ΣΕΦΑΑ/ΑΠΘ διατίθεται υπαίθριο πάρκο περιπέτειας και η αναρρίχηση πραγματοποιείται με ειδικό αναρριχητικό εξοπλισμό (μποντριέ, κράνος κλπ. που παρέχεται στα παιδιά) σε πύργο ύψους 6μ. και 2 διαδρομών κατασκευασμένο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Στο σκαρφάλωμα και την ελεύθερη στήριξη συμμετέχει όλο το σώμα, η ψυχή και το μυαλό. Η αναρρίχηση δυναμώνει το μυϊκό σύστημα, εξασκεί την αυτοσυγκέντρωση, την προσοχή, την αίσθηση κατορθώματος, δυναμώνει τη θέληση και τον χαρακτήρα των παιδιών κάθε ηλικίας.

Τοξοβολία-Σκοποβολή

Η τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα για γυναίκες και άνδρες, που παίζεται ατομικά και ομαδικά σε εξωτερικούς χώρους. Χρειάζεται ένα στόχο, τόξο, βέλη, προστατευτικό εξοπλισμό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εξασκεί όλες τις αισθήσεις όραση, ακοή, λεπτή κίνηση και βελτιώνει την προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, επιμονή στο στόχο, υπομονή. Με τη σωστή προπόνηση μπορεί να βοηθήσει στη σωστή αναπνοή, στη διαχείριση άγχους και συνεπώς είναι ένα μέσον για την αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης και αδυναμίας συγκέντρωσης. Ακόμη βοηθάει και την αυτογνωσία.

Τα παιδιά από νηπιακή ηλικία μπορούν να μάθουν να χειρίζονται τον εξοπλισμό και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα, καθώς και σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση. 

Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέπει η τοξοβολία γίνεται σε ημιυπαίθριο ή κλειστό χώρο.

 

 

Μοντέρνος Χορός

O όρος μοντέρνος χορός περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά είδη  (latin, hip-hop, jazz, ευρωπαϊκό, σύγχρονο και πολλά ακόμη).  Αυτά τα είδη μπορούν να χορευτούν ατομικά ή ομαδικά. Εμείς θα μεταφέρουμε στα παιδιά από όλα αυτά τα είδη τη μαγεία του χορού καθώς και τα οφέλη του! Τα παιδιά θα χορέψουν, θα γυμναστούν, θα διασκεδάσουν και θα κάνουν φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Ο χορός χαλαρώνει τα άτομα, τα διασκεδάζει, τα βοηθάει να ανακαλύψουν τη μουσικότητά τους, να αυτοπειθαρχούν, να γίνονται δημιουργικά, να αποκτούν αυτοπεποίθηση, να εκφράζουν αυτά που με λόγια δε μπορούν να πουν, να γίνονται κοινωνικά και να αποκτούν νέες σχέσεις αλλά και να μαθαίνουν να συγκεντρώνονται και να θυμούνται.

Καλό είναι όσα παιδιά κορίτσια ή αγόρια προσέρχονται στις ακαδημίες μοντέρνου χορού, να έχουν ελαφρύ ντύσιμο, κατά προτίμηση εφαρμοστή φόρμα ή κολάν και μπαλαρινέ παπουτσάκια ή δεύτερο ζευγάρι κάλτσες. Τα μαλλιά να είναι μαζεμένα σε κότσο ή αλογοουρά. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό!

Taekwondo

To taekwondo είναι αρχαία πολεμική τέχνη, με προέλευση την Κορέα. Ασκείται από παιδιά, γυναίκες και άνδρες. Περιλαμβάνει μία ποικιλία αμυντικών κυρίως κινήσεων, με τη χρήση χειρών και ποδών. Ασκεί και γυμνάζει ομοιόμορφα το σώμα, βελτιώνοντας τη σωματική δύναμη, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα στις κινήσεις, τη σωματική και ψυχική αντοχή, τα αντανακλαστικά, την ευλυγισία και την ισορροπία.

Συγχρόνως, προάγει την πειθαρχία, την αυτοσυγκέντρωση, τον αυτοέλεγχο, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό και το σεβασμό προς τον αντίπαλο, ενώ συστήνεται και στις περιπτώσεις παιδιών με διάσπαση προσοχής. Παρέχει στο άτομο τη δυνατότητα αυτοάμυνας από επικίνδυνες και απρόσμενες επιθέσεις.

Το taekwondo ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, ακόμη και για τους ηλικιωμένους. Πραγματοποιείται σε χώρους με ειδική επίστρωση (ταπί) και χρησιμοποιεί ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό (ασπίδες, θώρακες, κράνος). 

Fitness Ενηλίκων

Στο Fitness ενηλίκων συνδυάζονται διάφορα είδη εκγύμνασης, όπως κυκλική προπόνηση, προπόνηση με βάρη, stretching, αεροβική, χορός κλπ. Τα ομαδικά προγράμματα άσκησης είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε κάποια από αυτά να στοχεύουν στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και κάποια άλλα να έχουν ως στόχο τη βελτίωση της μυϊκής αντοχής και δύναμης των ασκούμενων και συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε δυναμικά προγράμματα άσκησης. Στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η ευεξία και η αναψυχή, καθώς το επίπεδο της φυσικής κατάστασης στους ασκούμενους θα ποικίλει και σαφώς θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα που να παντρεύει την διαφορετικότητα με το σύνολο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ABS & HIPS: Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που χρησιμοποιεί μόνο το βάρος του σώματος, ιδανικό για αρχάριους.

FUNCTIONAL TRAINING: Λειτουργική προπόνηση με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα και έμφαση στην ενεργοποίηση και σταθεροποίηση του κορμού.

CIRCUIT TRAINING: Είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα κατάλληλο για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, που περιέχει ποικιλία ασκήσεων για όλο το σώμα, οργανωμένες σύμφωνα με την κυκλική μέθοδο και στοχεύει στην εκμάθηση των ασκήσεων, την ενδυνάμωση, τη βελτίωση της καρδιο-αναπνευστικής αντοχής και την καύση θερμίδων.

POWER ABS 30′: Στοχευμένη προπόνηση 30 λεπτών με στόχο την ενδυνάμωση των κοιλιακών.

PILATES: Εξειδικευμένο πρόγραμμα για την βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής, για την ενδυνάμωση έπειτα από την αποκατάσταση τραυματισμών και μυοσκελετικών παθήσεων. Γυμνάζει όλο το σώμα με επίκεντρο τον κορμό. Κατάλληλο για όλους.

BODY COMBAT: Πρόγραμμα αερόβιας άσκησης εμπνευσμένο από διάφορες πολεμικές τέχνες, όπως το karate, το boxing, το tae kwon do, το tai chi και το muay thai.

Τένις Ενηλίκων

Τένις Ενηλίκων: 

Πέρα από το βασικό τένις που απευθύνεται σε μεσαίο επίπεδο, υπάρχουν και άλλα είδη που απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα καλή φυσική κατάσταση.

Το Cardio Tennis ξεκίνησε στην Αμερική και έχει εξαπλωθεί σε πάνω από 30 χώρες. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, αρχάριους, προχωρημένους  και πολύ προχωρημένους. Πραγματοποιείται σε ένα ή περισσότερα γήπεδα με ομάδες 6 έως 10 συμμετεχόντων σε κάθε γήπεδο. Η δραστηριότητα διαρκεί 60 λεπτά και περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις που σχετίζονται με το άθλημα (ασκήσεις και παιχνίδια με ρακέτα και μπάλλες καθώς και συνδυασμoύς άλλων μορφών άσκησης) - cardioworkout και αποθεραπεία. Έχει πολλαπλά οφέλη στην καύση λίπους και θετική επίδραση στο κυκλοφορικό και στο αναπνευστικό σύστημα. Ένα άλλο συστατικό του cardio tennis είναι η μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης που δίνει ρυθμό στους συμμετέχοντες και κάνει το άθλημα ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Πρόκειται για μία αεροβικού τύπου εκγύμναση σε συνδυασμό με έναν αφ'ενός ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης του τένις και αφετέρου αποδοτική και αποτελεσματική μέθοδο καύσης θερμίδων.

 

                     

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για γονείς που δεν έχουν σχέση εργασίας με το ΑΠΘ

-Το κόστος συμμετοχής στην Ακαδημία είναι 95 € το εξάμηνο για 1 παιδί

-Κόστος συμμετοχής για 2 παιδιά 180 € και για 3 παιδιά και άνω 210 € το εξάμηνο

-Επιπλέον άθλημα παιδιών: 45 € το εξάμηνο

- Τένις ενηλίκων: 70 € το εξάμηνο

-Fitness Ενηλίκων: 70 € το εξάμηνο

-Αναρρίχηση: 150€ το εξάμηνο*

*Η χρέωση διαφέρει γιατί απαιτούνται 2 εκπαιδευτές για τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των παιδιών

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 40 € το εξάμηνο

 

Για γονείς φοιτητές του ΑΠΘ ή για γονείς που έχουν εργασιακή σχέση με το ΑΠΘ

-Το κόστος συμμετοχής στην Ακαδημία είναι 75 € το εξάμηνο για 1 παιδί

-Κόστος συμμετοχής για 2 παιδιά 140 € και για 3 παιδιά και άνω, 180 € το εξάμηνο

-Επιπλέον άθλημα παιδιών: 45 € το εξάμηνο

- Τένις ενηλίκων: 70 € το εξάμηνο

-Fitness Ενηλίκων: 70 € το εξάμηνο

-Αναρρίχηση: 110€ το εξάμηνο*

*Η χρέωση διαφέρει γιατί απαιτούνται 2 εκπαιδευτές για τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των παιδιών.

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 40 € το εξάμηνο

 

Για ενήλικες (που δε συνοδεύουν παιδιά και δεν έχουν σχέση εργασίας με το ΑΠΘ)

Τέννις Ενηλίκων: 95 € το εξάμηνο

Fitness Ενηλίκων: 95 € το εξάμηνο

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 50 € το εξάμηνο

 

Για ενήλικες (που δε συνοδεύουν παιδιά και έχουν σχέση εργασίας με το ΑΠΘ)

Τέννις Ενηλίκων: 85 € το εξάμηνο

Fitness Ενηλίκων: 85 € το εξάμηνο

-Χρήση γυμναστηρίου -χώρου μυϊκής ενδυνάμωσης: 45 € το εξάμηνο

 

Παιδιά τα οποία θα επιλέξουν άθλημα με τρίτη ημέρα προπόνησης, η οικονομική επιβάρυνση θα είναι 30 € το εξάμηνο.

 

                            ΠΛΗΡΩΜΕΣ  

Οι πληρωμές για το χειμερινό εξάμηνο π ρ ο κ α τ α β ά λ λ ο ν τ α ι  μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου 2019 στη Γραμματεία της Κοσμητείας (ανοιχτά 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα) με ηλεκτρονική πληρωμή, μετρητά, POS, πιστωτικές, ή εξ αποστάσεως με μεταφορά ποσού στο λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ. Τράπεζα Πειραιώς: 5202-061572-139, IBAN: GR 7801722020005202061572139 (Α.Π.Θ., κωδικός έργου: 90658). Απαραίτητη η προσκόμιση απόδειξης πληρωμής με το όνομα του παιδιού (-ων) και το άθλημα (-τα) στη Γραμματεία της Κοσμητείας. (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ, POS). Σε περίπτωση κωλύματος ή τακτικής απουσίας του παιδιού από τις προπονήσεις τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται αλλά ούτε και μεταφέρονται σε άλλο εξάμηνο.

(ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ)

1) Για ηλεκτρονική πληρωμή θα πρέπει κάποιος να μεταβεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.rc.auth.gr/Product/List
Εκεί αναζητά τον Κωδικό του έργου 90658 - Εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης & αναψυχής και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Πατώντας το κουμπί «Περισσότερα» και «Λεπτομέρειες» μπορεί να δει κάποιος τις επιλογές πληρωμής και τα κόστη και να προχωρήσει στην αγορά της συνδρομής που τον ενδιαφέρει. Προσοχή:  πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη πληρωμής στη Γραμματεία της Κοσμητείας ΣΕΦΑΑ για να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το άθλημα.

2) Με μετρητά ή POS στη Γραμματεία της Κοσμητείας, 1ος όροφος, γυάλινο κτήριο, τα Σαββατοκύριακα 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.  

3) Με μεταφορά στον εξής λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5202-061572-139, IBAN : GR 7801722020005202061572139 (Α.Π.Θ., κωδικός έργου: 90658). (Προσοχή: σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γράψετε στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και το άθλημα/τα και να προσκομίσετε το καταθετήριο στη Γραμματεία της Κοσμητείας για να εκδοθεί παραστατικό).
 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2019-2020

Έναρξη μαθημάτων: 21 Σεπτεμβρίου 2019 

Λήξη μαθημάτων: 14 Ιουνίου 2020

Γιορτή λήξης: Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Αργίες (δε διεξάγονται μαθήματα)

26-27 Οκτωβρίου 2019

28-29 Δεκεμβρίου 2019

4-5 Ιανουαρίου 2020

18-19 Απριλίου 2020

25-26 Απριλίου 2020

 

                                                                              Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α    Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν

Το Πρόγραμμα και τα τμήματα ισχύουν βάσει του παρακάτω πίνακα και οι νέες εγγραφές ή αλλαγές θα προσαρμόζονται ανάλογα από τον Υπεύθυνο Προπονητή του κάθε αθλήματος, οι οποίοι φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία των Ακαδημιών μας


ΩΡΕΣ

Στίβος

Ποδόσφαιρο

Τένις  

Μπάσκετ

Αναρρίχηση

Βάρη-

Μυική

ενδυναμ.

Τοξοβολία 

Taek

wondo

 

 Μοντ.

Χορός

Τένις

ενηλίκων

Fitness

ενηλίκων

Fitness

Kids

11.00-

11.50

2007

έως

2010

2010

έως

2013

2011

έως

2007 

2009

έως

2013

 

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

2008

και

Μεγαλύτεροι

2013

έως

2011

----

Προχω-

ρημένοι

 

Ορθοσωμική

Pilates

2011

έως

2014

12.00-

12.50     

2004-06

και

2011-14

2005

έως

2009

2007

και

Μεγα-

  λύτεροι

2005

έως

2008

 

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

2008

έως

2011

- Αρχάριοι

2005

έως

2010

2007

έως

2011

Αρχάριοι

Tabata

Total body

----